Fysioterapeuter

Vi er engasjert i din helse! Å ta seg tid til deg, lytte og stille spørsmål er essensielt i vår hverdag

Eirik Børseth

Fysioterapeut

Eirik Børseth er utdannet fysioterapeut fra University College Sjælland i Danmark 2006. Han har etter hvert mange års variert arbeidserfaring. Det kan nevnes;  Fysioterapeut/massør Viking FK 2007-2009, fysioterapeut i Randaberg Fotball 2009-2011 og fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Viking Håndball 2011-2012. Han har vært tilknyttet Raft-klinikken siden 2007. Hovedinteresse er muskel –og skjelettplager, med økt kompetanse og interesse innen forebygging og behandling av idrettsskader. Han er godkjent behandler hos Idrettens Helsesenter, som betyr at du kan få dekket behandling gjennom din idrettsforsikring. Han har spesiell interesse for skulder -og kneproblematikk. I behandlingene bruker han også trykkbølgebehandling (ESWT), IMS (nålebehandling), samt tilpasser innleggssåler.

Eirik har også videreutdanning i kognitiv terapi for angst -og depresjon, noe han spesielt benytter seg av hos pasienter med langvarig smerteproblematikk. 

Bestill time hos Eirik her

rpt

Maiken S. Larson 

Fysioterapeut

Jeg kommer fra Danmark og ble uteksaminert fra VIA University College Holstebro. Jeg er spesielt interessert i problemer med muskel- og skjelettsystemet, og behandler alle aldersgrupper, fra unge til eldre. Jeg tar meg av behandling og opptrening av alle kroppsregioner. Jeg har ekstra kursing innen problemer relatert til korsrygg, skulder og hofte. I tillegg har jeg kurs i smertevitenskap som er rettet mot pasienter med langvarige muskel- og skjelettsmerter.

Målet mitt som terapeut er å inndra pasienten i forløpet, så vi sammen kan finne riktig behandling. Dette er viktig for meg, fordi det er pasienten som selv skaper sitt liv og sin endring i forhold til situasjonen.

e-post: maiken@raftklinikken.no

tlf: 929 74 148

Bestill time hos Maiken her

 

 

Vegard Eltervåg 

Fysioterapeut

 
Vegard Eltervåg er utdannet fysioterapeut fra Manchester. Etter endt utdannelse jobbet han som fysisk trener/fysioterapeut for Egersund IK sitt A-lag i 1år. Han har også jobbet som fysioterapeut for Randaberg fotball sitt herre og damelag. Nå jobber han som barenfysioterapeut på dagtid i Stavanger kommune og på ettermiddag og kvelder her på Raft-klinikken. Altså ett arbeidsjern uten like. 
Vegard brenner ekstra mye for skadeforebygging og «prehab», men tar imot pasienter med alle problemstillinger, fra ung til godt voksen.
I tillegg til bachelor i fysioterapi har Vegard også en bachelor i idrett, som han drar nytte av i sin praksis som fysioterapeut.
 
 

Bestill time hos Vegard her

Kine Larsen

Fysioterapeut (med driftstilskudd)

Kine Larsen er offentlig godkjent fysioterapeut og medlem i norsk fysioterapiforbund (NFF). Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra University of Teesside, Middlesborugh, England fra 2000. Kine har en lang og bred arbeidserfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten, og har driftsavtale med Randaberg kommune. Kine har videreutdanning innen rehabilitering, komplett fysikalsk lymfødembehandling/onkologi og nevrologi