Fysioterapeuter

Vi er engasjert i din helse! Å ta seg tid til deg, lytte og stille spørsmål er essensielt i vår hverdag

Eirik Børseth

Fysioterapeut

Eirik Børseth er utdannet fysioterapeut fra University College Sjælland i Danmark 2006. Han har jobbet som personlig trener på Personlig Trener Service 2006-2007,  fysioterapeut/massør Viking FK 2007-2009, fysioterapeut i Randaberg Fotball 2009-2011 og fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Viking Håndball 2011-2012. Han har vært tilknyttet Raft-klinikken siden 2007. Hovedinteresse er muskel –og skjelettplager, med økt kompetanse og interesse innen forebygging og behandling av idrettsskader. Han har spesiell interesse for skulder -og kneproblematikk. I behandlingene  bruker han også trykkbølgebehandling (ESWT), IMS (nålebehandling), samt tilpasser innleggssåler.

Eirik har også videreutdanning i kognitiv terapi for angst -og depresjon. 

Bestill time hos Eirik her

rpt

Maiken S. Larson 

Fysioterapeut

Jeg kommer fra Danmark og ble uteksaminert fra VIA University College Holstebro. Jeg er spesielt interessert i problemer med muskel- og skjelettsystemet, og behandler alle aldersgrupper, fra unge til eldre. Jeg tar meg av behandling og opptrening av alle kroppsregioner. Jeg har ekstra kursing innen problemer relatert til korsrygg, skulder og hofte. I tillegg har jeg kurs i smertevitenskap som er rettet mot pasienter med langvarige muskel- og skjelettsmerter.

Målet mitt som terapeut er å inndra pasienten i forløpet, så vi sammen kan finne riktig behandling. Dette er viktig for meg, fordi det er pasienten som selv skaper sitt liv og sin endring i forhold til situasjonen.

e-post: maiken@raftklinikken.no

tlf: 929 74 148

Bestill time hos Maiken her

 

Kine Larsen

Fysioterapeut

Kine Larsen er offentlig godkjent fysioterapeut og medlem i norsk fysioterapiforbund (NFF). Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra University of Teesside, Middlesborugh, England fra 2000. Kine har en lang og bred arbeidserfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten, og har driftsavtale med Randaberg kommune. Kine har videreutdanning innen rehabilitering, komplett fysikalsk lymfødembehandling/onkologi og nevrologi