Fysioterapeuter

Vi er engasjert i din helse! Å ta seg tid til deg, lytte og stille spørsmål er essensielt i vår hverdag

Eirik Børseth

Fysioterapeut

Eirik Børseth er utdannet fysioterapeut fra University College Sjælland i Danmark 2006. Han har jobbet som personlig trener på Personlig Trener Service 2006-2007,  fysioterapeut/massør Viking FK 2007-2009, fysioterapeut i Randaberg Fotball 2009-2011 og fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Viking Håndball 2011-2012. Han har vært tilknyttet Raft-klinikken siden 2007. Hovedinteresse er muskel –og skjelettplager, med økt kompetanse og interesse innen forebygging og behandling av idrettsskader. Han har spesiell interesse for skulder -og kneproblematikk. I behandlingene  bruker han også trykkbølgebehandling (ESWT), IMS (nålebehandling), samt tilpasser innleggssåler.

Eirik har også videreutdanning i kognitiv terapi for angst -og depresjon. 

Bestill time hos Eirik her

Ingrid Emmerhoff Samuelsen

Fysioterapeut

Ingrid Emmerhoff Samuelsen er utdannet fysioterapeut ved Hanze University Groningen i Nederland. Arbeidserfaringen som fysioterapeut startet ved ‘Western Cape Rehabilitation Centre’ i Sør- Afrika, deretter Norsk revmatikerforbund sitt senter i Spania; ‘Reuma-Sol’. Ingrid flyttet tilbake til hjembyen Stavanger i 2010 for å jobbe som fysioterapeut. I 2011 startet hun fulltid ved Raft-Klinikken. Her har hun i tillegg til å ta imot pasienter med muskel- og skjelettplager, også treningsgrupper for mor/barn, gravide, senior, pilates og spinn. Relevant etterutdanning består blant annet av korsrygg og hofte/bekkenproblematikk og differensialdiagnostikk, nakkeplager og smerter, IMS (nålebehandling), tapeteknikker, trening i svangerskap og barseltid, dysfunksjon i bekkenbunnen og inkontinens, langvarige smerter og ernæring.

Bestill time hos Ingrid her

 

Kine Larsen

Fysioterapeut

Kine Larsen er offentlig godkjent fysioterapeut og medlem i norsk fysioterapiforbund (NFF). Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra University of Teesside, Middlesborugh, England fra 2000. Kine har en lang og bred arbeidserfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten, og har driftsavtale med Randaberg kommune. Kine har videreutdanning innen rehabilitering, komplett fysikalsk lymfødembehandling/onkologi og nevrologi