Aktuelt /

Klinikken er midlertidig stengt

Oppdatering vedørende koronavirus. Vi er blitt pålagt å stenge ned driften etter pålegg fra Helsedirektoratet.

Klinikken kommer til å ha midlertidig stengt, foreløpig tom 26/3.

Enkelte pasienter med særskilt behov for fysioterapi vil bli vurdert individuelt for mulig oppfølging, etter retningslinjer gitt fra Helsedirektoratet.Dette gjelder avtaler hos vår fysioterapeut med driftstilskudd. Ta da direkte kontakt med Kine Larsen.

Vi ønsker så godt det lar seg gjøre å være tilstede for våre pasienter, derfor vil det i løpet av de nærmeste dagene være på plass en løsning hvor man kan nå oss på videokonsultasjon. 🎥
Dette vil være med innlogging via bankID og er en sikker måte å kommunisere med oss på.
Dette er allerede godkjent av flere forsikringsselskaper, som ett tiltak i denne perioden.
De av våre pasienter som har ett behov for oppfølging, råd eller samtale ber vi derfor kontakte oss.

Dette kan dere enten gjøre via telefon: 51734040 eller på mail/tlf til hver enkelt terapeut:

ninas@raftklinikken.no
– 411 27 438
eirik@raftklinikken.no
– 915 22 514
kine@raftklinikken.no
– 990 13 101

 

Ta vare på hverandre, og følg myndighetenes råd.

Aktuelt /

Koronavirus

VIKTIG INFO

Vi har foreløpig åpent som normalt, men endringer kan komme fortløpende. De neste 14 dagene vil vi ha stengt for gruppetrening hos fysioterapeut Kine, mens all 1 til 1 behandling går som normalt. Vi tar strenge forhåndsregler både med håndhygiene og generell hygiene på klinikken med desinfisering av utstyr, behandlingsbenker og andre flater.

Hvis du ønsker å avbestille timen din så er det selvsagt helt i orden, uten at du blir belastet for dette.

Ta kontakt med oss på tlf: 51 73 40 40 hvis du har spørsmål. Vi holder dere oppdatert via våre facebook -og instragramsider i tillegg til her på vår hjemmeside.

 

Aktuelt /

Ny fysioterapeut


Karen Tungland er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Hun har fordypning i barnefysioterapi og har tidligere jobbet med barn som har ulike utfordringer med bevegelse og motorikk. Hun har jobbet på rehabiliteringssenter for voksne og har erfaring fra rehabilitering for pasienter med nevrologiske-, revmatiske-, og hjertesykdommer
Hun har personlig trener-utdannelse fra USA og dette har gitt henne godt grunnlag for å hjelpe mennesker i ulike situasjoner til å øke fysisk aktivitet og endre livsstil. Hun har faglig interesse for opptrening etter skader og benytter også manuelle teknikker i sin behandling
På fritiden driver hun med langdistanseløping og har tidligere vært aktiv håndballspiller

Aktuelt /

Helseforsikring

Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskaper. Har du avtale via arbeid eller privat, kontakter du forsikringsselskapet ditt for å opprette sak. Deretter ordner vi resten. Raskt og enkelt!

Aktuelt /

Ny fysioterapeut

Fysioterapeut Ingrid Emmerhoff Samuelsen gikk den 1.april ut i barselpermisjon. Hun vil i utgangspunktet være i permisjon ut 2018.

Vi har vært så heldige at vi  har fått inn en aldeles fantastisk vikar i Guro Henriksen.

Guro er utdannet fysioterapeut fra Bergen og kan ta imot alle typer pasienter.

Vi ønsker Guro velkommen til oss på Raft og gleder oss til samarbeidet videre.

Aktuelt /

Kiropraktor på kveldstid

Fom. uke 39 vil kiropraktor Nina Fuglestein være tilgjengelig for behandling på kveldstid. Du kan bestille time på 51734040 eller booke online på www.raftmedisinsk.no.

Velkommen:-)

img_1479

Aktuelt /

Kurs våren 2016

Raft Medisinsk tilbyr flere kurs med fysioterapeut våren 2016:

  • Ryggtrening
  • Hofte – kne – ankeltrening
  • AktivA

12963683_1708633809406884_6477977996645542184_n

 

Treningsgruppe

 

Aktuelt /

Ny akupunktør!

IMG_0103

Mandag 25.01. starter Marianne Mohagen praksis på Raft Medisinsk. Hun har en bachelor i akupunktur fra Norges Helsehøyskole og er utdannet sykepleier fra Universitetet i Stavanger. Hun har tidligere erfaring fra klinikk hvor hun har behandlet pasienter med akupunktur, massasjebehandling, lymfedrenasje og kopping.
Hun har spesiell interesse innenfor smertelindrende og forebyggende behandling for blant annet stressrelaterte plager, hodepine, migrene, muskel -og skjelett plager, søvnvansker, fordøyelsesbesvær, infertilitet, hetetokter og PMS.
Hun har praktisert akupunktur på sykehus i Kina hvor hun fikk kompetanseutvikling under tett veiledning av sykehusets mest profilerte leger.

Aktuelt /

Tilbake etter barselpermisjon!

Nina F

Kiropraktor Nina Fuglestein er tilbake på Raft Medisinsk etter barselpermisjon, og ønsker gamle og nye kunder velkommen!