Dyrt sier du? Nei, sier jeg! Jeg pleier å bruke «bilmetaforen» når jeg diskuterer dette med folk. Alle vil ha en driftsikker og sprek bil som maler som en katt hver morning når nøkkelen vris rundt. Ordet driftsikker kan lett overføres til oss selv. Har du en driftsikker kropp som maler som en katt hver morgen 365 dager i året? Svaret er nok nei for de fleste. Hva om vi snur litt på setningen og sier: Vil du at kroppen din skal fungere 100 prosent hver dag år etter år? Hvor mye er du villig til å betale for det? Hva skal til for å få en «driftsikker kropp».  De fleste som kjører bil følger vedlikeholdsprogrammet som følger med bilen. Etter så og så mange kilometer skal det og det byttes osv.. Bilen må også EU godkjennes. Alt dette koster flere tusen hvert år. Hvor mye bruker du på din egen helse og velvære? Ja, vi går til frisøren, vasker oss og spiser oss mette. Men hva gjør du for å vedlikeholde «hestekreftene» i kroppen din? Trimmer du «motoren» jevnlig? Gir du kroppen de næringsstoffene den trenger? Sover du nok?

Hvis du ikke klarer å motivere deg selv til å «starte et nytt liv», kan en personlig trener hjelpe deg raskere til målet. Jobben til en personlig trener består i å lytte til dine ønsker og deretter lage et opplegg som effektivt og motiverende leder deg til målet ditt.  En personlig trener gir deg tett oppfølging i det du har «bestilt». Tester kan være en del av opplegget. Tester viser fremgangen og er motiverende. En personlig trener kan fungere som en «starter» . Han eller hun kan vise deg veien inn i treningsverden og gi deg en trygghet til å klare å fortsette med dette livet ut.

Dyrt tenker du fortsatt? Nei, mener jeg! Hvis du bruker 10-20000 på personlig trener og får en helt ny sterk, frisk og driftsikker kropp, da er det «småpæng» !

IMG_20140826_140723