Morten Vistnes , instruktør sykkel og styrke

Hei!

Jeg heter Morten Vistnes og har siden instruktør på Raft siden oppstarten for drøye 10 år siden. Jeg er snart 40 år, gift og har 3 barn. Interessen for trening har jeg hatt siden jeg i 5-6 års alderen begynte med fotball. Jeg har etter som årene har gått vært innom flere idretter. Det har gitt meg variasjon og motivasjon til å holde på  år etter år. Det er og blir en livstil. Gjennom denne bloggen vil jeg dele mine tanker og erfaringer omkring trening og helse på  en forhåpentligvis oppmuntrende  og forståelig måte. Dere kan også følge meg i konkurranser og forberedelse til disse.

Videre vil jeg også slå et slag for at flere må oppdage viktigheten av å “levere inn kroppen på EU – kontroll” jevnlig, og ved Raftklinikken får du et fullverdig tilbud om dette! Du bytter jo olje og dekk på bilen før det smeller, gjør du ikke?hovlandsnuten2014