Kiropraktorer

Vi er engasjert i din helse! Å ta seg tid til deg, lytte og stille spørsmål er essensielt i vår hverdag. 

Christer Robertson

Kiropraktor

Christer Robertson er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Christer har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo- European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Christer er tidligere aktiv fotballspiller, med a-lags kamper for både Viking og Vidar, samt aldersbestemte landslag. Han har derfor en spesiell interesse innen både forebygging og behandling av idrettskader der han blant annet har vært medisinsk ansvarlig for fotballag i 2 og 3 divisjon, samt håndballspillere på eliteserienivå. Christer har en bred arbeidserfaring fra flere veletablerte tverrfaglige klinikker i distriktet, og behandler pasienter i alle aldersgrupper. Foruten kompetanse på behandling av rygg- og nakkeproblematikk, har han videreutdanning og erfaring innen behandling av blant annet ankel, kne, hofte, håndledd og skulderproblematikker.

Nina Søndenå

Kiropraktor

Kiropraktor Nina Søndenå er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Nina har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo- European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Nina graduerte i 2010. Nina tok sin turnustjeneste på Deltaklinikken i Tananger, men har siden 2012 jobbet ved Raft klinikken på fulltid. Hun har spesiell interesse for pasienter med svimmelhet og nakkeproblematikk, men behandler og pasienter i alle aldersgrupper.

Nina Fuglestein

Kiropraktor

Nina Fuglestein er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Hun graduerte fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i 2008. Etter dette hadde hun sin turnustjeneste på Stord, hvor hun fikk god erfaring i å jobbe med pasienter i alle aldre. Hun har bred erfaring innen allmenn kiropraktikk, og tverrfaglig praksis. Nina er selv mor til to og har en særskilt interesse for behandling av urolige spedbarn, samt plager hos gravide og barn i alle aldre..